Umutiti penasto belanca i šećer.
Dodavati uz stalno mešanje preostale sastojke.
Jagode sitno iseckati, dodati u pripremljenu smesu i lagano promešati varjačom.
Stavljati po malo mase u pripremljenu tepsiju i staviti puslice da se suše u zagrejanoj rerni na 150*C.
Umutiti slatku pavlaku u šlag, dodati iseckane jagode i čokoladu u prahu.
Puslice servirati na tanjir uz krem.
Porcija za odraslu osobu - 80 g
Energetska vrednost porcije - 200 kcal
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 6 %
Masti - 14 g
Masti (%) - 59 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 18 mg
Ugljeni hidrati - 18 g
Ugljeni hidrati (%) - 34 %
Natrijum - 18 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 40 g
Energetska vrednost porcije - 100 kcal
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 3 %
Masti - 7 g
Masti (%) - 29.5 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 9 mg
Ugljeni hidrati - 9 g
Ugljeni hidrati (%) - 17 %
Natrijum - 9 mg
Vlakna - 0.5 g