Beli luk usitniti, dodati rendanu koru od limuna, preliti uljem i u tako pripremljenu marinadu staviti file isečen na kockice. Ostaviti da odstoji oko pola sata.
Marinirano meso kratko zapeći u tiganju, dodati hidrirane sojine ljuspice, začiniti i propržiti. Pred kraj prženja na meso i ljuspice u tiganju staviti tortilje da se zagreju.
Na tople tortilje servirati meso sa ljuspicama, uviti i pričvrstiti grančicom ruzmarina.
Tortilje posuti listićima parmezana i poslužiti toplo.
Porcija za odraslu osobu - 225 g
Energetska vrednost porcije - 430 kcal
Belančevine - 45 g
Belančevine (%) - 34 %
Masti - 25 g
Masti (%) - 42 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 69 mg
Ugljeni hidrati - 31 g
Ugljeni hidrati (%) - 24 %
Natrijum - 504 mg
Vlakna - 10 g
Porcija za odraslu osobu - 112.5 g
Energetska vrednost porcije - 215 kcal
Belančevine - 22.5 g
Belančevine (%) - 17 %
Masti - 12.5 g
Masti (%) - 21 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 34.5 mg
Ugljeni hidrati - 15.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 12 %
Natrijum - 252 mg
Vlakna - 5 g