Prokuvati mleko sa 8 kašika šećera (ili odgovarajuća količina nekalorijskog zaslađivača), skinuti sa vatre i dodati želatin razmućen u malo vode. Promešati i ostaviti da se ohladi (ovo pripremiti dan ranije).
Šećer u prahu staviti u posudu, pa mu dodavati jednu po jednu kašiku smese od mleka neprestano muteći mikserom. Dodati pavlaku, promešati i podeliti na 3 dela.
U prvi deo umešati mleveni keks, u drugi sitno sečene žele bombone a u treći rendanu čokoladu.
Kalup obložiti alu folijom i usuti jednu po jednu smesu.
Tortu dobro ohladiti, prevrnuti na tacnu i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 110 g
Energetska vrednost porcije - 310 kcal
Natrijum - 175 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 22 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 10 mg
Belančevine - 7 g
Belančevine (%) - 8 %
Ugljeni hidrati - 55 g
Ugljeni hidrati (%) - 70 %
Porcija za odraslu osobu - 55 g
Energetska vrednost porcije - 155 kcal
Natrijum - 87.5 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 11 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 5 mg
Belančevine - 3.5 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 27.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 35 %