Za prvi fil penasto umutiti belanca sa šećerom, dodati mlevene orahe i keks i dobro promešati sastojke. Za drugi, žuti, fil potrebno je na pari skuvati žumanca sa šećerom u prahu, pa u ohlađen krem dodati penasto umućen puter i pažljivo izmešati sastojke kako bi se dobila homogena smesa. Žuti fil podeliti na dva dela i u drugu polovinu fila dodati rastopljenu čokoladu i promešati kako bi se dobio treći, čokoladni fil. Sve filove ohladiti. Pripremiti glazuru od čokolade i malo ulja. Filovati listove oblandi sledećim redom: prvi list premazati filom od mlevenog keksa, preklopiti drugim listom oblande pa nafilovati žutim filom, preklopiti i filovati ponovo filom od mlevenog keksa, staviti još jedan list oblande i nafilovati čokoladnim filom. Preklopiti poslednjim listom oblande, preliti glazurom od čokolade i ostaviti da se kolač ohladi i stegne, pa iseći na štangle.
Porcija za odraslu osobu - 40 g
Energetska vrednost porcije - 150 kcal
Natrijum - 99 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 52 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 46 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 6 %
Ugljeni hidrati - 16 g
Ugljeni hidrati (%) - 41 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 20 g
Energetska vrednost porcije - 75 kcal
Natrijum - 49.5 mg
Masti - 4.5 g
Masti (%) - 26 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 23 mg
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 3 %
Ugljeni hidrati - 8 g
Ugljeni hidrati (%) - 20.5 %
Vlakna - 0.5 g