Ušpinovati šećer sa malo vode, pa dodati margarin, kad se istopi dodat alvu, lešnike i vanil-šećer. Sve dobro izmešati. Toplom masom filovati oblande, pritisnuti ih da bi se stegle i ostaviti da se ohlade. Rastopiti čokoladu sa šećerom u prahu i uljem i premazati oblande. Oblande sa alvom i lešnicima iseći na štangle.
Porcija za odraslu osobu - 20 g
Energetska vrednost porcije - 95 kcal
Natrijum - 29 mg
Masti - 7 g
Masti (%) - 60 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 2 %
Ugljeni hidrati - 9 g
Ugljeni hidrati (%) - 38 %
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 10 g
Energetska vrednost porcije - 47.5 kcal
Natrijum - 14.5 mg
Masti - 3.5 g
Masti (%) - 30 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 0.5 g
Belančevine (%) - 1 %
Ugljeni hidrati - 4.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 19 %
Vlakna - 0 g