Razmutiti želatin sa vodom i ostaviti da odstoji.
Voće kuvati u odvojenim šerpama i rasporediti voće – šećer - želatin (ravnomerno rasporediti šećer i želatin). Kuvati dok tečnost ne ispari i dok se voće ne zgusne. Skuvano voće ohladiti.
Slatku pavlaku umutiti u šlag, podeliti na tri dela, u svaki deo staviti voće i promešati (pripremaju se tri različita fila).
Na dno kalupa u obliku srca narendati čokoladu, a zatim ređati voćne filove jedan preko drugog.
Tortu dobro ohladiti, prevrnuti iz kalupa, narendati preostalu čokoladu i prilikom serviranja iseći toplim nožem.
Porcija za odraslu osobu - 180 g
Energetska vrednost porcije - 315 kcal
Belančevine - 6 g
Belančevine (%) - 7 %
Masti - 21 g
Masti (%) - 57 %
Zasićene masti - 13 g
Holesterol - 59 mg
Ugljeni hidrati - 30 g
Ugljeni hidrati (%) - 36 %
Natrijum - 28 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 90 g
Energetska vrednost porcije - 157.5 kcal
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 3.5 %
Masti - 10.5 g
Masti (%) - 28.5 %
Zasićene masti - 6.5 g
Holesterol - 29.5 mg
Ugljeni hidrati - 15 g
Ugljeni hidrati (%) - 18 %
Natrijum - 14 mg
Vlakna - 1 g