Skuvati puding sa mlekom po uputstvu na kesici i ostaviti da se ohladi.
Umutiti margarin sa šećerom u prahu i umešati u ohlađen puding.
Ocediti i iseći kruške na kocke i dodati u fil. Kalup za torte obložiti piškotama po dnu i stranicama.
Sipati fil i staviti u frižider da se ohladi.
Ulupati šlag i dekorisati tortu.
Iako ih je najbolje jesti sveže, od krušaka (koje su nekada bile ekskluzivno voće viših klasa društva) se mogu pripremiti vrlo ukusni konzervisani voćni proizvodi, među koje spada i kompot.
Porcija za odraslu osobu - 120 g
Energetska vrednost porcije - 250 kcal
Natrijum - 170 mg
Masti - 15 g
Masti (%) - 55 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 49 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 26 g
Ugljeni hidrati (%) - 41 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 60 g
Energetska vrednost porcije - 125 kcal
Natrijum - 85 mg
Masti - 7.5 g
Masti (%) - 27.5 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 24.5 mg
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 2 %
Ugljeni hidrati - 13 g
Ugljeni hidrati (%) - 20.5 %
Vlakna - 0.5 g