Belanca ulupati sa šećerom, dodati žumanca, lagano umešati brašno i kakao.
Uliti u pobrašnjen kalup i peći 20 minuta na 200 °C.
Izvaditi, ohladiti i preseći napola.
Pavlaku izlupati i dodati otopljenu čokoladu.
Nafilovati donju koru i poklopiti je gornjom korom.
Tortu premazati i preliti glazurom od čokolade.
Porcija za odraslu osobu - 80 g
Energetska vrednost porcije - 170 kcal
Natrijum - 55 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 44 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 55 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 8 %
Ugljeni hidrati - 21 g
Ugljeni hidrati (%) - 48 %
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 40 g
Energetska vrednost porcije - 85 kcal
Natrijum - 27.5 mg
Masti - 4.5 g
Masti (%) - 22 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 27.5 mg
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 10.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 24 %
Vlakna - 0 g