U činiji sjediniti mleveni keks, sok i otopljen margarin. Dobro izraditi i rasporediti po kalupu. Ostaviti da se stegne.
Pomorandže oljuštiti i iseckati na manje komade.
Umutiti pavlaku, dodati iseckane pomorandže i dobro promešati.
Fil rasporediti preko kore, ukrasiti kriškama pomorandže i krupno rendanom čokoladom.
Tortu ostaviti na hladnom mestu do serviranja, a zatim je iseći i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 200 kcal
Natrijum - 270 mg
Masti - 7 g
Masti (%) - 31 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 1 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 6 %
Ugljeni hidrati - 33 g
Ugljeni hidrati (%) - 63 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 100 kcal
Natrijum - 135 mg
Masti - 3.5 g
Masti (%) - 15.5 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 0.5 mg
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 3 %
Ugljeni hidrati - 16.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 31.5 %
Vlakna - 1 g