U činiji sjediniti sve sastojke za testo, razvući u tanki list i staviti u kalup za pitu.
Umutiti margarin sa šećerom.
Dodati preostale sastojke i dobro izmiksirati.
Sipati preliv preko kore i staviti da se peče u zagrejanu rernu na 200*C, oko 20 minuta.
Pitu prohladiti, poređati jagode i posuti šećerom u prahu.
Porcija za odraslu osobu - 120 g
Energetska vrednost porcije - 330 kcal
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 7 %
Masti - 9 g
Masti (%) - 54 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 1 mg
Ugljeni hidrati - 15 g
Ugljeni hidrati (%) - 39 %
Natrijum - 208 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 60 g
Energetska vrednost porcije - 165 kcal
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 3.5 %
Masti - 4.5 g
Masti (%) - 27 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0.5 mg
Ugljeni hidrati - 7.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 19.5 %
Natrijum - 104 mg
Vlakna - 0.5 g