Rernu zagrejati na 140C°. Na papiru za pečenje nacrtati 3 kruga prečnika 18 cm (ako koristite dva pleha i pečete odjednom, na jednom možete nacrtati dva, na drugom jedan krug).
Izmiksati belanca dok se ne dobije vrlo čvrsta pena i malo po malo dodavati šecer, ekstrakt vanile i sirće. Mutiti dok masa ne postane homogena i čvrsta (kao za puslice). Podeliti masu na tri kruga, površinu poravnati kašikom i sušiti 60 minuta na 140C°. Nakon 60 minuta, isključiti rernu i ostaviti kore unutra da se još malo suše. Izvaditi ih i ostaviti sa strane da se ohlade i prosuše.
Slatku pavlaku čvrsto umutiti sa šećerom u prahu.
Premazati prvu koru filom, dodati voće i ponavljati postupak dok se sastojci ne potroše.
Tortu dekorisati po želji preostalim voćem, posuti bademima i ohladiti u frižideru.
Porcija za odraslu osobu - 190 g
Energetska vrednost porcije - 410 kcal
Belančevine - 7 g
Belančevine (%) - 6 %
Masti - 28 g
Masti (%) - 58 %
Zasićene masti - 15 g
Holesterol - 147 mg
Ugljeni hidrati - 38 g
Ugljeni hidrati (%) - 36 %
Natrijum - 64 mg
Vlakna - 6 g
Porcija za odraslu osobu - 95 g
Energetska vrednost porcije - 205 kcal
Belančevine - 3.5 g
Belančevine (%) - 3 %
Masti - 14 g
Masti (%) - 29 %
Zasićene masti - 7.5 g
Holesterol - 73.5 mg
Ugljeni hidrati - 19 g
Ugljeni hidrati (%) - 18 %
Natrijum - 32 mg
Vlakna - 3 g