U činiji izmiksati 4 banane, dodati mleveni keks, promešati i masu staviti u pravougaoni kalup.
Puding razmutiti sa malo mleka, a ostatak staviti da se kuva. Sipati razmućen puding, kuvati dok se ne zgusne i ostaviti da se ohladi. U ohlađen puding dodati sir umućen sa margarinom i dobro promešati krem.
Preostale banane prepoloviti, staviti na koru i preko njih sipati krem.
Čokoladu rastopiti sa malo vode i preliti preko kolača.
Ostaviti da se ohladi, izvaditi iz kalupa i iseći na kocke.
Porcija za odraslu osobu - 110 g
Energetska vrednost porcije - 190 kcal
Natrijum - 310 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 2 mg
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 9 %
Ugljeni hidrati - 32 g
Ugljeni hidrati (%) - 63 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 55 g
Energetska vrednost porcije - 95 kcal
Natrijum - 155 mg
Masti - 3 g
Masti (%) - 14 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 1 mg
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 4.5 %
Ugljeni hidrati - 16 g
Ugljeni hidrati (%) - 31.5 %
Vlakna - 1.5 g