U šerpi zagrejati mleko, dodati kokos i šećer i kratko prokuvati.
Razmućen želatin staviti u kokos masu, promešati i ostaviti da se stegne.
Čokoladu rastopiti u šerpi, dodati iseckan ananas, promešati i ostaviti da se prohladi.
Umutiti slatku pavlaku u čvrst šlag, dodati smesu od kokosa i promešati.
Dno kalupa posuti kokosom, sipati polovinu fila, staviti polovinu ananasa u čokoladi, sipati preostali fil i odgore drugi deo ananasa sa čokoladom.
Doro ohladiti tortu i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 110 g
Energetska vrednost porcije - 240 kcal
Natrijum - 22 mg
Masti - 12 g
Masti (%) - 43 %
Zasićene masti - 10 g
Holesterol - 2 mg
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 7 %
Ugljeni hidrati - 32 g
Ugljeni hidrati (%) - 50 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 55 g
Energetska vrednost porcije - 120 kcal
Natrijum - 11 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 21.5 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 1 mg
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 3.5 %
Ugljeni hidrati - 16 g
Ugljeni hidrati (%) - 25 %
Vlakna - 1 g