Umutiti penasto belanca, dodati šećer, žumanca, brašno, mleko, ulje, kakao i prašak za pecivo. Razliti masu u pripremljenu tepsiju i ispeći u zagrejanoj rerni na 200*C, 25 minuta. Koru ohladiti i iseći okruglom modlom krugove od testa. Razmutiti brašno sa malo mleka. Ostatak mleka zagrejati, dodati šećer i brašno i skuvati puding. Margarin penasto umutiti i sjediniti sa ohlađenim pudingom. Premazati jednu stranu kruga filom, preklopiti drugim krugom i okolo premazati filom. Posuti sa strane kokosom i odgore preliti rastopljenom čokoladom pomešanom sa maragarinom.
recept by Boris
Porcija za odraslu osobu - 90 g
Energetska vrednost porcije - 290 kcal
Natrijum - 172 mg
Masti - 20 g
Masti (%) - 59 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 65 mg
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 6 %
Ugljeni hidrati - 26 g
Ugljeni hidrati (%) - 35 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 45 g
Energetska vrednost porcije - 145 kcal
Natrijum - 86 mg
Masti - 10 g
Masti (%) - 29.5 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 32.5 mg
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 3 %
Ugljeni hidrati - 13 g
Ugljeni hidrati (%) - 17.5 %
Vlakna - 0.5 g