Sjediniti keks, margarin i sok. Rasporediti smesu u papirne korpice i ostaviti da se stegne.
U šerpici rastopiti slatku pavlaku, kikiriki puter i čokoladu.
Prohladitii i preliti preko keks smese.
Ostaviti u frižider da se stegne i pre serviranja ukrasiti svežim voćem (jagoda, malina, borovnica...).
Porcija za odraslu osobu - 40 g
Energetska vrednost porcije - 150 kcal
Natrijum - 171 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 55 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 10 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 8 %
Ugljeni hidrati - 14 g
Ugljeni hidrati (%) - 37 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 20 g
Energetska vrednost porcije - 75 kcal
Natrijum - 85.5 mg
Masti - 4.5 g
Masti (%) - 27.5 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 5 mg
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 7 g
Ugljeni hidrati (%) - 18.5 %
Vlakna - 1 g