U posudi umutiti jaje i belance, dodati šećer, brašno, ekstrakt mente i sitan sir. Dobro promešati masu. U drugoj posudi umutiti margarin, dodati jaje i belance, šećer, kakao i brašno. U namašćenu i brašnom posutu tepsiju sipati prvo kakao smesu, a potom preko nje belu smesu. Staviti da se peče u zagrejanu rernu na 200 *C oko 25 minuta. Prohlađen kolač iseći na kocke i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 150 kcal
Natrijum - 82 mg
Masti - 5 g
Masti (%) - 29 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 21 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 9 %
Ugljeni hidrati - 23 g
Ugljeni hidrati (%) - 62 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 25 g
Energetska vrednost porcije - 75 kcal
Natrijum - 41 mg
Masti - 2.5 g
Masti (%) - 14.5 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 10.5 mg
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 4.5 %
Ugljeni hidrati - 11.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 31 %
Vlakna - 0.5 g