U odgovarajuću posudu zagrejati deo ulja i prodinstati sitno sečen crni luk. Dodati usitnjen beli luk i zelenu papriku isečenu na komade. Dinstati 5 minuta pa u to dodati pečurke isečene na polovine, paradajz pelat, patlidžan i tikvice isečene na kocke. Sve to dinstati još 10 minuta. Dodati paradajz pire i pavlaku, posoliti i pobiberiti. Na preostalom ulju propržiti svinjsko meso isečeno na kocke, posoliti i pobiberiti. Povrće i meso izmešati i staviti u odgovarajuću posudu, odozgo poređati listove sira te zapeći u rerni 15-20 minuta na 2000C.
Porcija za odraslu osobu - 395 g
Energetska vrednost porcije - 445 kcal
Natrijum - 790 mg
Masti - 21 g
Masti (%) - 43 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 49 mg
Belančevine - 25 g
Belančevine (%) - 22 %
Ugljeni hidrati - 39 g
Ugljeni hidrati (%) - 35 %
Vlakna - 7 g
Porcija za odraslu osobu - 197.5 g
Energetska vrednost porcije - 222.5 kcal
Natrijum - 395 mg
Masti - 10.5 g
Masti (%) - 21.5 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 24.5 mg
Belančevine - 12.5 g
Belančevine (%) - 11 %
Ugljeni hidrati - 19.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 17.5 %
Vlakna - 3.5 g