Čokoladu rastopiti i prohladiti.
Jagode sitno iseckati i poprskati limunovim sokom. Umutiti pavlaku u šlag, dodati rastopljenu čokoladu, prah šećer i dobro umutiti.
Zatim staviti jagode u krem i varjačom lagano promešati.
Rasporediti mus u čaše, posuti korni fleksom i ukrasiti.
Porcija za odraslu osobu - 210 g
Energetska vrednost porcije - 470 kcal
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 3 %
Masti - 39 g
Masti (%) - 70 %
Zasićene masti - 24 g
Holesterol - 100 mg
Ugljeni hidrati - 33 g
Ugljeni hidrati (%) - 26 %
Natrijum - 37 mg
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 105 g
Energetska vrednost porcije - 235 kcal
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 1.5 %
Masti - 19.5 g
Masti (%) - 35 %
Zasićene masti - 12 g
Holesterol - 50 mg
Ugljeni hidrati - 16.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 13 %
Natrijum - 18.5 mg
Vlakna - 1.5 g