U činiji natopiti kornfleks sa sokom od jabuke, ostaviti da upije tečnost, a potom ga rasporediti po kalupu.
Želatin rastopiti sa malo vode, sipati u šerpicu, zagrejati ga 2-3 minute i ostaviti da odstoji. Sjediniti sir, šećer i jogurt, a zatim dodati pripremljen želatin, promešati i rasporediti preko kore od kornfleksa.
Čokoladu rastopiti, prohladiti i preliti čizkejk.
Ukrasiti celim jagodama i držati u frižideru do služenja.
Porcija za odraslu osobu - 110 g
Energetska vrednost porcije - 180 kcal
Natrijum - 137 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 30 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 2 mg
Belančevine - 7 g
Belančevine (%) - 14 %
Ugljeni hidrati - 26 g
Ugljeni hidrati (%) - 56 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 55 g
Energetska vrednost porcije - 90 kcal
Natrijum - 68.5 mg
Masti - 3 g
Masti (%) - 15 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 1 mg
Belančevine - 3.5 g
Belančevine (%) - 7 %
Ugljeni hidrati - 13 g
Ugljeni hidrati (%) - 28 %
Vlakna - 0.5 g