Umutiti slatku pavlaku, dodati šećer u prahu, rum i rendan kesten pire. Mešati da se dobije kompaktna masa.
Polovinu piškota poređati u kalup, sipati fil, izravnati i preko poređati ostatak piškota.
Dobro ohladiti tortu i ukrasiti po želji.
Porcija za odraslu osobu - 110 g
Energetska vrednost porcije - 280 kcal
Natrijum - 50 mg
Masti - 13 g
Masti (%) - 42 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 108 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 5 %
Ugljeni hidrati - 37 g
Ugljeni hidrati (%) - 53 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 55 g
Energetska vrednost porcije - 140 kcal
Natrijum - 25 mg
Masti - 6.5 g
Masti (%) - 21 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 54 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 2.5 %
Ugljeni hidrati - 18.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 26.5 %
Vlakna - 0.5 g