Mlevene sojine ljuspice natopiti sokom od breskve.
U činiji umutiti margarin, dodati usitnjene banane i šećer u prahu i dobro umutiti. Zatim dodati ljuspice soje, mleveni keks i kokos, umesiti rukama smesu i razviti na papiru za pečenje na list debljine 1 cm. Ostaviti u frižider da se ohladi i stegne.
Rastopiti čokoladu sa margarinom i prohladiti.
Modlicom vaditi zvezdice od smese, preliti čokoladom i ređati na tacnu.
Kada i čokolada očvrsne servirati na tanjir (zvezdice do posluženja držati u frižideru).
Porcija za odraslu osobu - 60 g
Energetska vrednost porcije - 180 kcal
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 9 %
Masti - 8 g
Masti (%) - 39 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 1 mg
Ugljeni hidrati - 25 g
Ugljeni hidrati (%) - 52 %
Natrijum - 170 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 30 g
Energetska vrednost porcije - 90 kcal
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 4.5 %
Masti - 4 g
Masti (%) - 19.5 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 0.5 mg
Ugljeni hidrati - 12.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 26 %
Natrijum - 85 mg
Vlakna - 1 g