Ušpinovati šećer sa malo vode, dodati margarin i mešati dok se ne istopi. Dodati mleveni keks, mlevene orahe, mešati dok se ne sjedini i ostaviti da se prohladiti. U drugoj posudi rastopiti čokoladu. Prohlađenu masu podeliti na dva dela i u jednu umešati čokoladu. Namazati pleh istopljenim margarinom, rasporediti smesu sa čokoladom, preko staviti svetlu smesu i preliti glazurom od čokolade (otopljene sa malo margarina). Ostaviti bajaderu na hladno da se stegne i iseći na štangle.
Porcija za odraslu osobu - 30 g
Energetska vrednost porcije - 170 kcal
Natrijum - 105 mg
Masti - 11 g
Masti (%) - 57 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 1 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 5 %
Ugljeni hidrati - 16 g
Ugljeni hidrati (%) - 38 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 15 g
Energetska vrednost porcije - 85 kcal
Natrijum - 52.5 mg
Masti - 5.5 g
Masti (%) - 28.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 0.5 mg
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 2.5 %
Ugljeni hidrati - 8 g
Ugljeni hidrati (%) - 19 %
Vlakna - 0.5 g