Svinjski vrat iseći na šnicle, posoliti, pobiberiti i ispeći na zagrejanom ulju.
Sitno iseći mirođiju, crni i beli luk, a celer i šargarepu izrendati.
U činiju staviti kuvan azuki pasulj, dodati pripremljeno povrće, promešati, dodati dižon senf, preliti sokom od limuna, posoliti i pobiberiti.
Azuki salatu servirati na tanjir uz pečeno meso.
Porcija za odraslu osobu - 360 g
Energetska vrednost porcije - 450 kcal
Natrijum - 1107 mg
Masti - 23 g
Masti (%) - 44 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 80 mg
Belančevine - 35 g
Belančevine (%) - 30 %
Ugljeni hidrati - 31 g
Ugljeni hidrati (%) - 26 %
Vlakna - 8 g
Porcija za odraslu osobu - 180 g
Energetska vrednost porcije - 225 kcal
Natrijum - 553.5 mg
Masti - 11.5 g
Masti (%) - 22 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 40 mg
Belančevine - 17.5 g
Belančevine (%) - 15 %
Ugljeni hidrati - 15.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 13 %
Vlakna - 4 g