Tikvice iseći na šnite i izgrilovati.
Jaja i pavlaku za kuvanje umutiti.
U odgovarajuću nauljenu tepsiju ređati red tikvica, zatim red soje, pa red izrendane fete, preliti jajima i pavlakom i ponavljati postupak dok se ne potroše sastojci.
Musaku od soje i tikvica staviti da se peče u rernu zagrejanu na 200°C i peći oko 15 minuta.
Porcija za odraslu osobu - 440 g
Energetska vrednost porcije - 535 kcal
Belančevine - 57 g
Belančevine (%) - 31 %
Masti - 46 g
Masti (%) - 56 %
Zasićene masti - 21 g
Holesterol - 175 mg
Ugljeni hidrati - 24 g
Ugljeni hidrati (%) - 13 %
Natrijum - 801 mg
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 220 g
Energetska vrednost porcije - 267.5 kcal
Belančevine - 28.5 g
Belančevine (%) - 15.5 %
Masti - 23 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 10.5 g
Holesterol - 87.5 mg
Ugljeni hidrati - 12 g
Ugljeni hidrati (%) - 6.5 %
Natrijum - 400.5 mg
Vlakna - 2 g