U činiji pomešati med, soja sos, sok limuna, ulje i začine. Batake preliti marinadom i ostaviti da odstoje sat vremena, nakon toga ih grilovati na tihoj vatri. Servirati batake uz lepinje i salatu.
Porcija za odraslu osobu - 150 g
Energetska vrednost porcije - 280 kcal
Natrijum - 658 mg
Masti - 12 g
Masti (%) - 29 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 81 mg
Belančevine - 20 g
Belančevine (%) - 47 %
Ugljeni hidrati - 21 g
Ugljeni hidrati (%) - 24 %
Porcija za odraslu osobu - 75 g
Energetska vrednost porcije - 140 kcal
Natrijum - 329 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 14.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 40.5 mg
Belančevine - 10 g
Belančevine (%) - 23.5 %
Ugljeni hidrati - 10.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 12 %