Pomešati suve začine (šareni biber, suvi timijan, mlevenu crvenu papriku, beli luk u prahu i so) u činiji. Filee dobro panirati u njima, Ostaviti da odstoje pola sata, preliti uljem i izgrilovati. Pečene filee iseći na manje komade i servirati uz prilog od grilovanog čerija.
Porcija za odraslu osobu - 110 g
Energetska vrednost porcije - 210 kcal
Natrijum - 221 mg
Masti - 12 g
Masti (%) - 52 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 58 mg
Belančevine - 23 g
Belančevine (%) - 45 %
Ugljeni hidrati - 2 g
Ugljeni hidrati (%) - 3 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 55 g
Energetska vrednost porcije - 105 kcal
Natrijum - 110.5 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 26 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 29 mg
Belančevine - 11.5 g
Belančevine (%) - 22.5 %
Ugljeni hidrati - 1 g
Ugljeni hidrati (%) - 1.5 %
Vlakna - 0.5 g