Meso iseći na šnicle, začiniti i zapeći na zagrejanom ulju sa obe strane. šnicle izvaditi na tanjir, a u istom tiganju kratko prodinstati šargarepu isečenu na kolutove. Preliti belim vinom, vratiti šnicle i kuvati oko 20 minuta. Na kraju dodati iseckan peršunov list. Servirati šnicle i poslužiti uz crni hleb.
Porcija za odraslu osobu - 460 g
Energetska vrednost porcije - 510 kcal
Natrijum - 1060 mg
Masti - 19 g
Masti (%) - 34 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 67 mg
Belančevine - 33 g
Belančevine (%) - 25 %
Ugljeni hidrati - 44 g
Ugljeni hidrati (%) - 41 %
Vlakna - 9 g
Porcija za odraslu osobu - 230 g
Energetska vrednost porcije - 255 kcal
Natrijum - 530 mg
Masti - 9.5 g
Masti (%) - 17 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 33.5 mg
Belančevine - 16.5 g
Belančevine (%) - 12.5 %
Ugljeni hidrati - 22 g
Ugljeni hidrati (%) - 20.5 %
Vlakna - 4.5 g