U činiji pripremiti marinadu, staviti rebarca i ostaviti da odstoje sat vremena. Zatim ih izgrilovati dok ne dobiju lepu rumenu boju. Poređati pečena rebarca na tanjir. Iseckati sitno mladi i beli luk, a papriku na kockice i posuti rebarca povrćem.
Porcija za odraslu osobu - 270 g
Energetska vrednost porcije - 595 kcal
Natrijum - 1827 mg
Masti - 55 g
Masti (%) - 56 %
Zasićene masti - 14 g
Holesterol - 150 mg
Belančevine - 54 g
Belančevine (%) - 24 %
Ugljeni hidrati - 31 g
Ugljeni hidrati (%) - 20 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 135 g
Energetska vrednost porcije - 297.5 kcal
Natrijum - 913.5 mg
Masti - 27.5 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 75 mg
Belančevine - 27 g
Belančevine (%) - 12 %
Ugljeni hidrati - 15.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 10 %
Vlakna - 0.5 g