Ćuretinu iseći na šnicle, začiniti i ispeći na delu ulja.
U drugom tiganju, na ostatak ulja staviti gambore pa preliti viskijem, dodati i beli luk i sve zaliti pavlakom za kuvanje.
Tikvice i paradajz iseći na kolutove i izgrilovati i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 350 g
Energetska vrednost porcije - 440 kcal
Belančevine - 46 g
Belančevine (%) - 38 %
Masti - 26 g
Masti (%) - 53 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 156 mg
Ugljeni hidrati - 10 g
Ugljeni hidrati (%) - 9 %
Natrijum - 494 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 175 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Belančevine - 23 g
Belančevine (%) - 19 %
Masti - 13 g
Masti (%) - 26.5 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 78 mg
Ugljeni hidrati - 5 g
Ugljeni hidrati (%) - 4.5 %
Natrijum - 247 mg
Vlakna - 1 g