U činiji pomešati sastojke za marinadu. Meso, kobasice i povrće iseći manje komade, kocke. Nanizati na žice za ražnjiće i preliti pripremljenom marinadom. Ostaviti da odstoje pola sata i zatim ih ispeći na grilu. Pečene ražnjiće servirati na tanjir uz prilog od povrća.
Porcija za odraslu osobu - 400 g
Energetska vrednost porcije - 490 kcal
Natrijum - 1295 mg
Masti - 22 g
Masti (%) - 44 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 114 mg
Belančevine - 40 g
Belančevine (%) - 36 %
Ugljeni hidrati - 23 g
Ugljeni hidrati (%) - 20 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 200 g
Energetska vrednost porcije - 245 kcal
Natrijum - 647.5 mg
Masti - 11 g
Masti (%) - 22 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 57 mg
Belančevine - 20 g
Belančevine (%) - 18 %
Ugljeni hidrati - 11.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 10 %
Vlakna - 1.5 g