Biftek iseći na komade debljine 1-2 cm. Začiniti i ispeći kratko sa obe strane u zagrejanom gril tiganju.
Povrće iseći na kolutove i takođe izgrilovati.
Mocarelu iseći na kolutove.
Servirati na tanjir kolut bifteka, kolut mocarele, a povrće naređati redom, patlidžan, tikvice, paradajz ...
Porcija za odraslu osobu - 340 g
Energetska vrednost porcije - 560 kcal
Belančevine - 52 g
Belančevine (%) - 37 %
Masti - 37 g
Masti (%) - 59 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 86 mg
Ugljeni hidrati - 5 g
Ugljeni hidrati (%) - 4 %
Natrijum - 710 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 170 g
Energetska vrednost porcije - 280 kcal
Belančevine - 26 g
Belančevine (%) - 18.5 %
Masti - 18.5 g
Masti (%) - 29.5 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 43 mg
Ugljeni hidrati - 2.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 2 %
Natrijum - 355 mg
Vlakna - 1 g