Meso istanjiti tučkom za meso, posoliti i pobiberiti.
Staviti blitvu, beli luk i sir, urolovati i peći u zagrejanom tiganju na delu ulja.
Na zagrejanom puteru kratko sotirati gambore, a zatim dodati naseckan beli luk i naliti konjakom. Dodati biljnu pavlaku i začiniti.
Krompir iseći na kolutove, a paradajz na kriške i kratko izgrilovati.
Rolnicu od bifteka iseći na komade i servirati na tanjir.
Poređati kolutove krompira i na njih staviti kriške paradajza.
Belančevine - 380 g
Belančevine (%) - 540 %
Masti - 30 g
Masti (%) - 50 %
Zasićene masti - 13 g
Holesterol - 143 mg
Ugljeni hidrati - 21 g
Ugljeni hidrati (%) - 17 %
Natrijum - 409 mg
Voda - 4 %
Belančevine - 190 g
Belančevine (%) - 270 %
Masti - 15 g
Masti (%) - 25 %
Zasićene masti - 6.5 g
Holesterol - 71.5 mg
Ugljeni hidrati - 10.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 8.5 %
Natrijum - 204.5 mg
Voda - 2 %