Na deo zagrejanog ulja staviti začinjenu ćuretinu i zapeći sa obe strane. Zatim naliti bujonom i kuvati dok tečnost ne ispari. Pred kraj kuvanja u posudu sa mesom uliti biljnu pavlaku, a kad proključa sipati amareto. Na drugi deo ulja staviti nasečen čeri paradajz i šampinjone, malo propržiti, začiniti i dodati testeninu. Servirati testeninu sa povrćem i amareto ćuretinu i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 420 g
Energetska vrednost porcije - 560 kcal
Belančevine - 35 g
Belančevine (%) - 25 %
Masti - 29 g
Masti (%) - 46 %
Zasićene masti - 9 g
Holesterol - 83 mg
Ugljeni hidrati - 34 g
Ugljeni hidrati (%) - 29 %
Natrijum - 630 mg
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 210 g
Energetska vrednost porcije - 280 kcal
Belančevine - 17.5 g
Belančevine (%) - 12.5 %
Masti - 14.5 g
Masti (%) - 23 %
Zasićene masti - 4.5 g
Holesterol - 41.5 mg
Ugljeni hidrati - 17 g
Ugljeni hidrati (%) - 14.5 %
Natrijum - 315 mg
Vlakna - 2 g