Ćebate preseći na pola i izgrilovati u tiganju unutrašnji deo.
Ćureće meso izlupati tučkom, začiniti i izgrilovati.
Na donji deo ćebate staviti bosiljak, meso, kolute mocarele i paradajza.
Preklopiti drugom polovinom ćebate i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 340 g
Energetska vrednost porcije - 640 kcal
Natrijum - 682 mg
Masti - 29 g
Masti (%) - 40 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 65 mg
Belančevine - 47 g
Belančevine (%) - 29 %
Ugljeni hidrati - 49 g
Ugljeni hidrati (%) - 31 %
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 170 g
Energetska vrednost porcije - 320 kcal
Natrijum - 341 mg
Masti - 14.5 g
Masti (%) - 20 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 32.5 mg
Belančevine - 23.5 g
Belančevine (%) - 14.5 %
Ugljeni hidrati - 24.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 15.5 %
Vlakna - 2 g