Stek iseći na šnicle, izlupati tučkom i izgrilovati u gril tiganju.
U činijici promešati sastojke za preliv.
Bagete iseći na šest delova, preseći na pola po dužini i jednu stranu premazati prelivom, a drugu majonezom. Staviti list salate, šniclu i kolutove paradajza. Preklopiti, uvezati kuvarskim koncem i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 380 g
Energetska vrednost porcije - 730 kcal
Natrijum - 894 mg
Masti - 29 g
Masti (%) - 37 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 83 mg
Belančevine - 38 g
Belančevine (%) - 22 %
Ugljeni hidrati - 73 g
Ugljeni hidrati (%) - 41 %
Vlakna - 6 g
Porcija za odraslu osobu - 190 g
Energetska vrednost porcije - 365 kcal
Natrijum - 447 mg
Masti - 14.5 g
Masti (%) - 18.5 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 41.5 mg
Belančevine - 19 g
Belančevine (%) - 11 %
Ugljeni hidrati - 36.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 20.5 %
Vlakna - 3 g