Bagete iseći na šest parčadi i preseći na pola po dužini.
Filete začiniti, preliti limunovim sokom, premazati senfom, vorčesterom i ostaviti da malo odstoje.
Zatim ih izgrilovati u gril tiganju i iseći na trake, žilijen.
Bagete premazati majonezom, staviti salatu, meso, posuti parmezanom, preklopiti i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 350 g
Energetska vrednost porcije - 710 kcal
Natrijum - 1474 mg
Masti - 27 g
Masti (%) - 35 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 60 mg
Belančevine - 37 g
Belančevine (%) - 21 %
Ugljeni hidrati - 76 g
Ugljeni hidrati (%) - 44 %
Vlakna - 5 g
Porcija za odraslu osobu - 175 g
Energetska vrednost porcije - 355 kcal
Natrijum - 737 mg
Masti - 13.5 g
Masti (%) - 17.5 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 30 mg
Belančevine - 18.5 g
Belančevine (%) - 10.5 %
Ugljeni hidrati - 38 g
Ugljeni hidrati (%) - 22 %
Vlakna - 2.5 g