Iseći crni i beli luk, staviti u lonac i dodati kockice mesa.
Preliti uljem, uključiti funkciju HEAT NO COVER i kratko propržiti sastojke.
Zatim preliti sa malo vode, poklopiti, uključiti funkciju MEAT na 25 minuta.
Nakon isteka vremena, otklopiti, naliti sa paradajz sokom, začiniti i još malo prokuvati na HEAT NO COVER funkciji.
Krompir skuvati ocediti od vode, izmiksati, dodati puter i mirođiju.
Servirati pire sa svinjetinom u paradajzu.
Porcija za odraslu osobu - 470 g
Energetska vrednost porcije - 540 kcal
Natrijum - 1093 mg
Masti - 30 g
Masti (%) - 49 %
Zasićene masti - 11 g
Holesterol - 125 mg
Belančevine - 42 g
Belančevine (%) - 30 %
Ugljeni hidrati - 29 g
Ugljeni hidrati (%) - 21 %
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 235 g
Energetska vrednost porcije - 270 kcal
Natrijum - 546.5 mg
Masti - 15 g
Masti (%) - 24.5 %
Zasićene masti - 5.5 g
Holesterol - 62.5 mg
Belančevine - 21 g
Belančevine (%) - 15 %
Ugljeni hidrati - 14.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 10.5 %
Vlakna - 2 g