Umutiti jaja, dodati mleko, mineralnu vodu, so i origano. U brašno umešati prašak za pecivo i polako dodavati u smesu uz neprekidno mućenje mikserom.
Stišnjenu šunku izrendati, a šampinjone i polovinu potrebne količine trapista sitno iseckati i sve sjediniti sa umućenom smesom.
Peći u zagrejanom tiganju, kao palačinku, sa obe strane.
Servirati na tanjir, posuti preostalim trapistom, kečapom i origanom i poslužiti toplu.
Porcija za odraslu osobu - 190 g
Energetska vrednost porcije - 340 kcal
Belančevine - 21 g
Belančevine (%) - 25 %
Masti - 13 g
Masti (%) - 35 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 120 mg
Ugljeni hidrati - 34 g
Ugljeni hidrati (%) - 40 %
Natrijum - 1183 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 95 g
Energetska vrednost porcije - 170 kcal
Belančevine - 10.5 g
Belančevine (%) - 12.5 %
Masti - 6.5 g
Masti (%) - 17.5 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 60 mg
Ugljeni hidrati - 17 g
Ugljeni hidrati (%) - 20 %
Natrijum - 591.5 mg
Vlakna - 0.5 g