Na tanjir za serviranje staviti rukolu i kuvane i očišćene kozice, preliti maslinovim uljem i balzamiko sirćetom.
Jelo ukrasiti limunom i poslužiti uz crni hleb i sok od jabuke.
Zbog holesterola koji se nalazi u morskim plodovima, osobe obolele od poremećaja metabolizma masti trebalo bi da smanje veličinu porcije.
Porcija za odraslu osobu - 485 g
Energetska vrednost porcije - 445 kcal
Natrijum - 780 mg
Masti - 7 g
Masti (%) - 14 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 115 mg
Belančevine - 9 g
Belančevine (%) - 24 %
Ugljeni hidrati - 71 g
Ugljeni hidrati (%) - 63 %
Vlakna - 7 g
Porcija za odraslu osobu - 242.5 g
Energetska vrednost porcije - 222.5 kcal
Natrijum - 390 mg
Masti - 3.5 g
Masti (%) - 7 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 57.5 mg
Belančevine - 4.5 g
Belančevine (%) - 12 %
Ugljeni hidrati - 35.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 31.5 %
Vlakna - 3.5 g