Horizontalno preseći hleb, tako da se dobiju četiri dela.
U činiji sjediniti kečap, mileram, sitno sečen peršunov list i krastavac, dok se ne dobije ujednačena masa.
Prvi deo hleba premazati pripremljenom masom, poređati listove šunke i zelene salate.
Preko staviti drugi deo hleba, premazati smesom i staviti kolutove barenih jaja i listove zelene salate.
Na to staviti treći deo hleba, premazati ostatkom smese, posuti rendanim sirom i poređati listove salate.
Preklopiti četvrtim delom hleba (gornjim delom).
Pogaču iseći na 4 dela i poslužiti uz jogurt.
Porcija za odraslu osobu - 540 g
Energetska vrednost porcije - 560 kcal
Natrijum - 1660 mg
Masti - 15 g
Masti (%) - 24 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 135 mg
Belančevine - 31 g
Belančevine (%) - 22 %
Ugljeni hidrati - 79 g
Ugljeni hidrati (%) - 54 %
Vlakna - 10 g
Porcija za odraslu osobu - 270 g
Energetska vrednost porcije - 280 kcal
Natrijum - 830 mg
Masti - 7.5 g
Masti (%) - 12 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 67.5 mg
Belančevine - 15.5 g
Belančevine (%) - 11 %
Ugljeni hidrati - 39.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 27 %
Vlakna - 5 g