Paradajz i šunku sitno iseći, staviti u činiju, narendati jaja, dodati majonez, senf, biber i so, a zatim lagano promešati smesu.
Francuski hleb izdubiti, odnosno odstraniti sredinu i napuniti smesom.
Sendvič servirati na tanjir i poslužiti uz čašu jogurta.
Porcija za odraslu osobu - 425 g
Energetska vrednost porcije - 485 kcal
Natrijum - 1600 mg
Masti - 15 g
Masti (%) - 27 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 140 mg
Belančevine - 28 g
Belančevine (%) - 23 %
Ugljeni hidrati - 60 g
Ugljeni hidrati (%) - 50 %
Vlakna - 5 g
Porcija za odraslu osobu - 212.5 g
Energetska vrednost porcije - 242.5 kcal
Natrijum - 800 mg
Masti - 7.5 g
Masti (%) - 13.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 70 mg
Belančevine - 14 g
Belančevine (%) - 11.5 %
Ugljeni hidrati - 30 g
Ugljeni hidrati (%) - 25 %
Vlakna - 2.5 g