Kiselu pavlaku sjediniti sa sokom od limuna i uljem od bundeve, posoliti, pobiberiti i dresing promešati.
U dublju činiju staviti narendani celer i kisele jabuke, dodati bobice crnog grožđa i orahe i promešati.
Salatu preliti dresingom, servirati i poslužiti za doručak uz napitak po želji.
Porcija za odraslu osobu - 320 g
Energetska vrednost porcije - 440 kcal
Natrijum - 162 mg
Masti - 15 g
Masti (%) - 61 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 2 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 7 %
Ugljeni hidrati - 18 g
Ugljeni hidrati (%) - 32 %
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 160 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Natrijum - 81 mg
Masti - 7.5 g
Masti (%) - 30.5 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 1 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 3.5 %
Ugljeni hidrati - 9 g
Ugljeni hidrati (%) - 16 %
Vlakna - 2 g