U jednoj posudi sa malo soli umutiti belanca. U drugoj posudi umutiti žumanca sa malo soli, dodati pavlaku, ulje ,mentu i umutiti. Dodati kačkavalj, prašak za pecivo i brašno i sjediniti. Na kraju dodati belanca i lagano promešati. Peći na 180* oko 15 minuta. Gotovu koru umotati u vlažnu krpu i urolati. Ostaviti da se hladi. Pečenicu, šunku, kačkavalj, mladi luk iseckati na kockice, pomešati sa krem sirom i dodati mentu. Ukoliko se koristi sveža menta, staviti je u manjoj količini jer ima intenzivniji i ukus i miris. Odmotati pađljivo koru iz pamučne krpe i polako nafilovati pa je ponovo umotati i rolat ostaviti da se hladi.
Porcija za odraslu osobu - 60 g
Energetska vrednost porcije - 160 kcal
Natrijum - 215 mg
Masti - 14 g
Masti (%) - 74 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 37 mg
Belančevine - 6 g
Belančevine (%) - 13 %
Ugljeni hidrati - 5 g
Ugljeni hidrati (%) - 13 %
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 30 g
Energetska vrednost porcije - 80 kcal
Natrijum - 107.5 mg
Masti - 7 g
Masti (%) - 37 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 18.5 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 6.5 %
Ugljeni hidrati - 2.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 6.5 %
Vlakna - 0 g