Belanca umutiti u čvrst sneg. Dodati šećer,j edno po jedno žumance, pa mutiti da se dobije gusta smesa. Pomešati lešnike, brašno i prašak za pecivo i pažljivo dodati smesi od jaja. Smesu izliti u veći pleh i sušiti u rerni zagrejanoj na 150*C oko sat vremena. Napraviti dve takve kore. Pomešati brašno, puding i vanilu sa malo mleka. Ostatak mleka zakuvati sa šećerom (količina po želji) i u kipuće dodati puding. Fil ohladiti uz povremeno mešanje. Penasto umutiti puter sa šećerom u prahu. Postepeno dodavati puding sobne temperature. Na tacnu staviti jednu koru, namazati polovinom fila, prekriti drugom korom i ostatkom fila. Banane uzdužno preseći na pola, pa ih "provući" kroz sok od limuna. Poslagati ih preko fila i bogato zaliti pripremljenom glazurom od čokolade. Ohladiti i ukrasiti slatkom pavlakom umućenom sa kremfiksom.