Makarone skuvati u slanoj vodi, isprati vrućom vodom, ocediti i staviti u činiju. Dodati listiće putera i promešati. Zatim ih staviti u vatrostalnu posudu, preliti mešavinom pavlake i parmezana i posuti sa malo tankih listića tartufa. Staviti da se peče u zagrejanu rernu na 220*C, oko desetak minuta. Servirati, narendati tartuf preko jela i poslužiti toplo.
Porcija za odraslu osobu - 420 g
Energetska vrednost porcije - 570 kcal
Natrijum - 569 mg
Masti - 18 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 9 g
Holesterol - 49 mg
Belančevine - 22 g
Belančevine (%) - 15 %
Ugljeni hidrati - 80 g
Ugljeni hidrati (%) - 57 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 210 g
Energetska vrednost porcije - 285 kcal
Natrijum - 284.5 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 14 %
Zasićene masti - 4.5 g
Holesterol - 24.5 mg
Belančevine - 11 g
Belančevine (%) - 7.5 %
Ugljeni hidrati - 40 g
Ugljeni hidrati (%) - 28.5 %
Vlakna - 1.5 g