Raviole skuvati u slanoj kipućoj vodi i ocediti. Za to vreme izdinstati sitno isečen crni luk, pa mu dodati na polovine isečene zelene masline i na krupno isečene pečurke. Dinstati 3-4 minuta, začiniti, dodati napola isečen čeri paradajz, promešati i naliti pavlakom. U gotov sos dodati kuvane i oceđene raviole, promešati i servirati u dublje tanjire.
Porcija za odraslu osobu - 370 g
Energetska vrednost porcije - 450 kcal
Natrijum - 860 mg
Masti - 18 g
Masti (%) - 35 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 53 mg
Belančevine - 18 g
Belančevine (%) - 15 %
Ugljeni hidrati - 57 g
Ugljeni hidrati (%) - 50 %
Vlakna - 5 g
Porcija za odraslu osobu - 185 g
Energetska vrednost porcije - 225 kcal
Natrijum - 430 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 17.5 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 26.5 mg
Belančevine - 9 g
Belančevine (%) - 7.5 %
Ugljeni hidrati - 28.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 25 %
Vlakna - 2.5 g