Narendanu koru i sok od jednog limuna pomešati sa belim vinom, solju i biberom da bi dobili marinadu. Piletinu iseći na tračice, staviti u marinadu i ostaviti da odstoji 30 minuta. U tiganj sipati ulje, dodati tikvice isečene na kolutove i papriku isečenu na duge trake. Kratko propržiti pa dodati klipčiće kukuruza i uz stalno mešanje pržiti još par minuta. Povrće izvaditi, a u isti tiganj staviti piletinu i peći dok ne porumeni. Naliti je marinadom koju smo sačuvali i kuvati 5-8 minuta. Vratiti povrće u tiganj sa piletinom, začiniti i promešati. Jelo servirati na tanjir i poslužiti uz ražani hleb.
Porcija za odraslu osobu - 510 g
Energetska vrednost porcije - 550 kcal
Natrijum - 800 mg
Masti - 17 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 87 mg
Belančevine - 41 g
Belančevine (%) - 29 %
Ugljeni hidrati - 56 g
Ugljeni hidrati (%) - 63 %
Vlakna - 11 g
Porcija za odraslu osobu - 255 g
Energetska vrednost porcije - 275 kcal
Natrijum - 400 mg
Masti - 8.5 g
Masti (%) - 14 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 43.5 mg
Belančevine - 20.5 g
Belančevine (%) - 14.5 %
Ugljeni hidrati - 28 g
Ugljeni hidrati (%) - 31.5 %
Vlakna - 5.5 g