Na umereno zagrejanom ulju lagano propržiti pirinač, posoliti ga i zaliti ga duplom količinom vrele vode u odnosu na pirinač. Lagano mešati 2-3 minuta Posudu poklopiti i nakon 2 minuta skinuti sa vatre. Na umereno zagrejanom ulju ispržiti piletinu sečenu na štapiće. Kad je piletina upola gotova dodati praziluk sečen na kolutove. Posle 2-3 minuta dodati pečurke seckane na tanje listiće. Pred kraj dinstanja u smesu doliti jogurt i kari. Ostaviti 2 minuta da prokuva i začiniti po ukusu. Servirati uz prethodno pripremljeni pirinač.
Porcija za odraslu osobu - 635 g
Energetska vrednost porcije - 700 kcal
Natrijum - 600 mg
Masti - 11 g
Masti (%) - 16 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 75 mg
Belančevine - 44 g
Belančevine (%) - 29 %
Ugljeni hidrati - 83 g
Ugljeni hidrati (%) - 55 %
Vlakna - 6 g
Porcija za odraslu osobu - 317.5 g
Energetska vrednost porcije - 350 kcal
Natrijum - 300 mg
Masti - 5.5 g
Masti (%) - 8 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 37.5 mg
Belančevine - 22 g
Belančevine (%) - 14.5 %
Ugljeni hidrati - 41.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 27.5 %
Vlakna - 3 g