Testo za lazanje kratko obariti, oko 2 minute, u ključaloj vodi. Piletinu izlupati tučkom za meso i ispeći na zagrejanom ulju. Iseći meso na štapiće, urolovati u testo i napraviti kanelone. Poređati kanelone u vatrostalnu posudu. Napraviti preliv od paradajz soka i biljne pavlake i preliti kanelone. Posuti rendanim trapistom i zapeći u zagrejanoj rerni 15-ak minuta na 200 *C. Servirati kanelone na tanjir i posuti seckanim peršunom.
Porcija za odraslu osobu - 320 g
Energetska vrednost porcije - 440 kcal
Natrijum - 495 mg
Masti - 15 g
Masti (%) - 32 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 80 mg
Belančevine - 36 g
Belančevine (%) - 34 %
Ugljeni hidrati - 38 g
Ugljeni hidrati (%) - 34 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 160 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Natrijum - 247.5 mg
Masti - 7.5 g
Masti (%) - 16 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 40 mg
Belančevine - 18 g
Belančevine (%) - 17 %
Ugljeni hidrati - 19 g
Ugljeni hidrati (%) - 17 %
Vlakna - 1 g