Kolutove lignje začiniti dodatkom za jelo i ispeći na maslinovom ulju ( po želji preliti belim vinom i peći dok alkohol ne ispari).
Crveni pasulj, iseckan čeri paradajz, papriku, ljutu papričicu i mladi luk staviti u činiju, promešati, posoliti, pobiberiti, preliti sokom od limuna i servirati.
Preko salate staviti kolutove lignji, posuti iseckanim peršunom i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 240 g
Energetska vrednost porcije - 205 kcal
Natrijum - 268 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 27 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 194 mg
Belančevine - 18 g
Belančevine (%) - 36 %
Ugljeni hidrati - 19 g
Ugljeni hidrati (%) - 37 %
Vlakna - 6 g
Porcija za odraslu osobu - 120 g
Energetska vrednost porcije - 102.5 kcal
Natrijum - 134 mg
Masti - 3 g
Masti (%) - 13.5 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 97 mg
Belančevine - 9 g
Belančevine (%) - 18 %
Ugljeni hidrati - 9.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 18.5 %
Vlakna - 3 g